Adatvédelmi nyilatkozat

Tájékoztatjuk, hogy Ön az Imre Sándor Szeretetszínház internetes honlapjának meglátogatása során személyes adatai megadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait legfeljebb és kizárólag a szükséges mértékben és ideig, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben (a továbbiakban Törvény) foglaltaknak megfelelően, jogszerűen kezelje.

Az Ön személyes adatai a következő esetekben kerülhetnek a kezelésünkbe:
• Az internetes kapcsolat fenntartása során keletkező technikai adatok;
• Ön adja meg interneten vagy egyéb módon az adataidat,
• Ha személyes kapcsolatba lép velünk (levélben, telefonon, e-mailen).

Az adatkezelés az internetes oldalunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az Imre Sándor Szeretetszínház. Az internetes kapcsolódáskor a központi számítógépes rendszerben keletkezett technikai adatok kizárólag a honlap szolgáltatásainak elérése céljából kerülnek felhasználásra. Azok a látogatók, akik a hírlevélre iratkoztak fel, rendszeresen elektronikus levélben kapnak előadásainkról, eseményeinkről, játékainkról, promócióinkról tájékoztatót. A honlapon esetlegesen kitölthető véleményfelmérő online kérdőív kitöltésekor válaszai kizárólag statisztikai adatként, az Ön személyével össze nem köthető módon kerülnek rögzítésre.
A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) nem veszünk igénybe. A kezelésünkbe kerülő személyes adatokat harmadik személy számára csak az Ön kifejezett hozzájárulása esetén tesszük hozzáférhetővé. A kezelésünkbe kerülő személyes adatokat nyilvánosságra nem hozzuk.

Az Imre Sándor Szeretetszínház az adatok kezelésekor és az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége során a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el. A Felhasználó csak azon személyes adatait kezeli – az adatkezelési cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig –, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. Az Imre Sándor Szeretetszínház biztosítja a Felhasználót, hogy a törvényben meghatározott módon gondoskodik a személyes adatok biztonságáról, és a Felhasználó valóságnak nem megfelelő adatait írásban megküldött kérelmére bármikor helyesbíti, illetve a Felhasználó írásbeli kérésére haladéktalanul törli.

Elérhetőség

Email: muveszet@szeretetszinhaz.hu

Hivatalos Facebook-oldal: facebook.com/szeretetszinhaz

Impresszum

Imre Sándor Szeretetszínházért Egyesület
9400. Sopron, Jegenye sor 5.

Képviselő:
Bartokos Tamás

A honlapon található fotók jogvédettek.
Kérés vagy kérdés esetén szíveskedjen kapcsolatba lépni színházunk titkárságával a szervezes@szeretetszinhaz.hu címen.

© 2022 Imre Sándor Szeretetszínházért Egyesület | Minden jog fenntartva!